Mijn naam is Annette Wessels, bouwjaar 1967 ?. Ik ben getrouwd en moeder van Elke en Jelle. Ik rijd paard en doe aan fitness. Ook ben ik vrijwilligster op kinderboerderij Dier en Wij in Odijk. Ik heb er erg veel zin in om wandelcoach te zijn. Want in het dagelijks leven houd ik me bezig met voeding, gewicht en leefstijl bij Olijf Voedingsadvies. Dus als je meedoet met de wandelgroep van 60 minuten in Odijk, dan kun je meteen je vragen daarover kwijt. Maar gewoon gezellig kletsen is natuurlijk ook goed ?. Ik loop 1 wandeling per 4 weken op mee.

Mijn naam is Jan Luidens. Sinds 2017 woon ik samen met mijn vrouw in Bunnik en wij genieten zeker van de mooie omgeving zoals het landgoed Amelisweerd.  ’s Morgens vroeg hardlopen vind ik een van de mooiste dingen; op andere dagen wissel ik dit af met een bezoek aan een van de zwembaden in Utrecht.
Ik ben graag buiten en vind het leuk om met anderen erop uit te trekken. Er is een mooi groepje wandelliefhebbers gevormd in Odijk. Samen met de Gradeke en Annette willen wij jullie graag begeleiden.
Verder verricht ik in m’n vrije tijd activiteiten voor ons nieuwe appartementencomplex (Techn. Commissie/beheer etc.) en wellicht nog belangrijker als oppasopa voor onze 2 kleinzonen (2 en 3 jaar)
In de tijd dat we nog in de gemeente Woerden woonde was ik
ook hardlooptrainer. Nu ik gepensioneerd ben trekken wij er ook graag op uit met onze camper. PS. De foto is vorig jaar gemaakt in Noorwegen.
Ik hoop dat we gezellige en fijne wandelingen met elkaar zullen hebben.

Wilt u ook met Annette, Jan en Gradeke samen 60 minuten wandelen in Odijk, kijk dan voor meer informatie op dit nieuwsbericht.