Presteren door gezonde voeding!

Jong Leren Eten en Bunnik Beweegt organiseren op vrijdagmiddag 27 maart een inspiratiebijeenkomst voor leerkrachten, pedagogisch medewerkers, ouders, verzorgers en andere geïnteresseerden uit gemeente Bunnik. Het thema is: Presteren door gezonde voeding, waarbij o.a. onderwerpen aan bod komen als voeding, presteren op het werk, kinderen en gezond koken. De bijeenkomst vindt plaats in het Dorphuis te Odijk (Rijneiland 7).

Stef Clement (voormalig topwielrenner) zal jullie meenemen in zijn inspirerende verhaal: ‘OpVOEDEN is topsport en jij bent de coach’. Na zijn presentatie kunt u deelnemen aan één van drie inspirerende workshops. Tot slot is er nog tijd om te netwerken.

Programma
15.15-15.30:  inloop en opening
15.30-16.00: inspiratie presentatie door voormalig topwielrenner Stef Clement
16.10-17.00:  workshops
17.00-17.15:  afsluiting
17.15-18.00:  borrel

Aanmelden:

Wilt u zich aanmelden voor de bijeenkomst, dan kan dat binnenkort via deze link. Heeft u nog vragen over de bijeenkomst dan kunt u mailen naar: j.oele@bunnikbeweegt.nl

Kies uit verschillende workshops:

Wilt u zich ook aanmelden voor deze inspirerende bijeenkomst, dan kunt u kiezen uit één van de volgende workshops:

Workshop 1: Krijg de smaak te pakken
In deze workshop ontdek je samen met Stef Clement (voormalig topwielrenner) en Nikki van Kuijk (voedingsdeskundige) wat de aangeboren smaakvoorkeuren zijn van kinderen en hoe je rekening kunt houden met de smaakbeleving van kinderen tijdens het opvoeden.

Workshop 2: Hoe werkt het brein van mijn kind omtrent gezonde voeding? Mieke Hilhorst (voedingsdeskundige) gaat in op het brein van het kind. Hoe denken kinderen over voeding? Wat weten ze er van? En krijg ik het voor elkaar dat mijn kind(eren) gezonder gaat eten?

Workshop 3: Gezond koken ondanks, beperkte tijd en een klein budget Tijdens deze workshop gaan we samen met Marjolein Beukers (docent voeding & gezonde leefstijl sportacademie Amersfoort) kleinschalig koken. Gezamenlijk ontdekken we hoe je kan gezond kan koken, ondanks dat je beschikt over een klein budget en weinig tijd?