Avondvierdaagse

Van dinsdag 12 mei t/m vrijdag 15 mei 2020 zal voor de 48ste keer de avondvierdaagse worden gelopen in de gemeente Bunnik. U bent van harte welkom om hier dan aan mee te doen. De officiële inschrijving voor de Avondvierdaagse loopt van 27 maart tot 17 april. Meer informatie over de avondvierdaagse is hier te vinden.

Gezonde avondvierdaagse gaat gezond!

Vanaf dit jaar zal er op de avondvierdaagse naast prijs voor de sportiefste school ook een prijs komen voor de school met de gezondste school. Op deze manier willen wij ouders & scholen uitdaging om de kinderen tijdens de avondvierdaagse ook gezonde voedingsmiddelen mee te geven.

Uitzetters pijlen gezocht

Om te voorkomen dat wandelaars van de avondvierdaagse van de route afraken worden de routes aangegeven met pijlen. Deze pijlen worden een paar uur van te voren opgehangen. We zijn we op zoek naar één of meerdere personen die deze belangrijke taak op zich zouden willen nemen. Ook als u het voor één dag zou willen doen willen wij u vragen om te reageren. Dat kunt u doen via onderstaand formulier.

Sportiefste school verkiezing

Ook dit jaar zal De Sportiefste School- verkiezing gehouden worden. Tijdens alle vier de avonden wordt er door het bestuur gekeken welke school;

  • de meeste gezelligheid uitstraalt
  • het  meeste doorzettingsvermogen toont
  • en werkt aan de veiligheid

Voor beide afstanden wordt één wisselbeker uitgereikt door burgemeester Ruud van Bennekom.