De stuurgroep van Bunnik Beweegt

De stuurgroep bewaakt en bevordert de inhoudelijke kwaliteit van Bunnik Beweegt. Wij stellen het jaarplan en de begroting vast. Er worden projectaanvragen goedgekeurd voordat deze uitgevoerd mogen worden. Tot slot denkt de stuurgroep mee over nieuwe initiatieven in de gemeente Bunnik.

Van links naar rechts: Jan Elissen, Stichting Welzijn Ouderen Odijk. Ad Böing, Programma manager Bunnik Beweegt. Arnold Wagemakers, Directeur Sporthuis Bunnik. Jeroen Straatman, Voorzitter Bunnik Beweegt. Andreas Geursen, Jongerenwerk de Schoudermantel. Ria van Daalen ontbreekt op de foto.

De buurtsportcoaches van Bunnik Beweegt

Wij zijn de buurtsportcoaches van de gemeente Bunnik. Wij werken inspirerend, enthousiasmerend, verbindend en ondersteunend. We werken samen met scholen, sportverenigingen, kinderopvangorganisaties, zorgaanbieders en bedrijven aan een gezonde leefstijl van alle inwoners. Wanneer je je lekker fit voelt, ben je vrolijker en presteer je beter. Gezonde voeding, goed slapen en voldoende bewegen helpt hierbij. Wij brengen graag “Heel Bunnik in beweging”.

Vrijwilliger of stage lopen?

Lijkt het je leuk om samen met de buurtsportcoaches van Bunnik Beweegt iedereen in beweging te brengen? Ben je op zoek naar een leuke stageplek of zou jij als vrijwilliger aan de slag willen voor Bunnik Beweegt? Neem dan contact op met: info@bunnikbeweegt.nl

Van Links naar rechts: Jesper Oele, Gaby Dessé, Mieke Hilhorst en Ad Böing.