De stuurgroep van Bunnik Beweegt

De stuurgroep bewaakt en bevordert de inhoudelijke kwaliteit en de voortgang van Bunnik Beweegt en stelt het jaarplan en de begroting vast. Daarnaast worden projectaanvragen door de stuurgroep goedgekeurd voordat deze uitgevoerd worden. Tot slot denkt de stuurgroep mee over nieuwe initiatieven in de gemeente Bunnik.

Bunnik Beweegt is een organisatie voor alle inwoners van de gemeente Bunnik. Vertegenwoordiging vanuit de drie dorpskernen in de stuurgroep is zeer gewenst. De leden van de stuurgroep komen allemaal uit Odijk. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe stuurgroepleden uit Werkhoven en Bunnik. Wilt u zich aansluiten bij de stuurgroep neemt u dan contact op met Ad Böing Programma manager Bunnik Beweegt. a.boing@bunnikbeweegt.nl of Jeroen Straatman, voorzitter, jeroen@jeroenstraatman.nl.

Van links naar rechts: Jan Elissen, Stichting Welzijn Ouderen Odijk. Ad Böing, Programma manager Bunnik Beweegt. Arnold Wagemakers, Directeur Sporthuis Bunnik. Jeroen Straatman, Voorzitter Bunnik Beweegt. Andreas Geursen, Jongerenwerk de Schoudermantel. Ria van Daalen ontbreekt op de foto.

De buurtsportcoaches van Bunnik Beweegt

Wij zijn de buurtsportcoaches van de gemeente Bunnik. Werken inspirerend, enthousiasmerend, verbindend en ondersteunend en werk samen met mensen en organisaties aan een gezonde leefstijl van alle inwoners.  Wanneer je je lekker fit voelt, ben je vrolijker en presteer je beter op de dag. Gezonde voeding, goed slapen en voldoende bewegen helpt je daarbij. Wij zetten ons dagelijks in om samen met verschillende organisaties een omgeving te creëren die daar toe uitnodigt. Wij brengen graag “Heel Bunnik in beweging”.

Vrijwilliger of stage lopen?

Lijkt het je leuk om samen met de buurtsportcoaches van Bunnik Beweegt mensen en organisaties in beweging te brengen? Ben je op zoek naar een leuke stageplek of zou jij als vrijwilliger aan de slag willen voor Bunnik Beweegt? Neem dan contact op met: info@bunnikbeweegt.nl

Van Links naar rechts: Jesper Oele, Gaby Dessé, Mieke Hilhorst en Ad Böing.