Wil jij ook dat Sjors Sportief en Sjors Creatief weer terug komt in Bunnik?

Momenteel zijn wij geselecteerd voor een donatie van het ING Nederland fonds. Met die donatie willen wij het boekje van Sjors Sportief en Sjors Creatief weer terug brengen in Bunnik.Wil jij ons helpen om dat in werking te zetten?  Stem dan voor ons via de onderstaande link. Dat kan hier: www.helpnederlandvooruit.nl/…/bunnik-beweegt-sporthuis-bunn…. Let op dat je jouw stem nog wel moet bevestigen via de mail (deze mail krijg je gemiddeld na een uur pas). Anders telt hij niet! Voor meer informatie over het ING Nederland fonds, klik hier: www.ing.nl/nederlandfonds. Alvast super bedankt!

Ken jij Sjors Sportief en Sjors Creatief al?

Deze groene mascottes helpen jou mee bij het kennismaken met verschillende sport en creatieve activiteiten. Sjors laat kinderen gratis (of tegen een kleine bijdrage) kennismaken met de vele sporten en creatieve lessen binnen Bunnik en omgeving.

Kennismaken

Alle basisscholieren ontvangen in januari 2019 op school het kleurrijke boekje vol activiteiten. Je hoeft niet direct lid te worden en je ziet direct waar en wanneer je kan meedoen. De aanbieder geeft aan hoe vaak je kan meedoen en welke spullen je nodig hebt.

Aanbod

Het lokale aanbod wordt verzameld door de buurtsportcoaches van Bunnik Beweegt. Zij nodigen alle aanbieders uit om gratis deel te nemen aan Sjors Sportief & Creatief. Voor sportclubs en cultuuraanbieders is het een ideale methode om leden te werven en het aanbod te promoten.

Heb je vragen? Mail dan naar info@bunnikbeweegt.nl