Wat is ‘De Bunnikse spelen’?

De Bunnikse spelen is een jaarlijks terugkerend evenement voor alle sportaanbieders en kinderen uit de gemeente Bunnik. Het doel is om kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten.

Hoe gaat het in z’n werk?

Sporthal De Lindenhof in Odijk word opgedeeld in 8 verschillende vakken. Alle kinderen worden per leeftijdscategorie verdeeld over alle vakken. In elk vak krijgen de kinderen een clinic van de desbetreffende sportaanbieder van circa 10 minuten. Vervolgens draaien alle kinderen door en ervaren alle kinderen in een korte tijd verschillende sporten.

Kidz-DJ aanwezig op Bunnikse spelen 2019!!

Tijdens de Bunnikse spelen van 28 augustus 2019 zal de Kidz-DJ aanwezig zijn. De Kidz-DJ is de beste Nederlandse DJ voor kinderen. Hij was onder andere aanwezig op de grote carnavalshow, maar maakt elk jaar een feest van de landelijke sinterklaas intocht. We verheugen ons enorm op zijn komst! Nieuwsgierig? Klik hier voor een demo.

Ouders zijn welkom!

Voor alle ouders is dit een perfect moment om te kijken welke sporten hun kind leuk vindt en wat er precies bij het kind past. De buurtsportcoaches zijn aanwezig en kunnen sportadvies geven aan de ouders.

Doe mee met jouw sportvereniging!

Voor sportaanbieders is dit een mooi moment om de sportvereniging of het aanbod te presenteren aan de kinderen. Er is ruimte om flyers uit te delen en alle kinderen krijgen na afloop een certificaat met daarop alle contact gegevens. Daarnaast mogen de kinderen een gratis proefles volgen bij de desbetreffende sportvereniging.

Wanneer is de ‘De Bunnikse Spelen’?

Woensdag 28 augustus 2019 van 10.00 – 12.00 zal de inmiddels 4e editie van de Bunnikse spelen plaatsvinden.

Aanmelden of informatie via de volgende link: https://forms.gle/XkJBXCV4zxdgyzsn8 of via info@bunnikbeweegt.nl