Wat is ‘De Bunnikse spelen’?

De Bunnikse spelen is een jaarlijks terugkerend evenement voor alle sportaanbieders en kinderen uit de gemeente Bunnik. Het doel is om kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten.

Hoe gaat het in z’n werk?

Bij SV Odijk wordt het veld opgedeeld in 8 verschillende vakken. Alle kinderen worden per leeftijdscategorie verdeeld over alle vakken. In elk vak krijgen de kinderen een clinic van de desbetreffende sportaanbieder van circa 10 minuten. Vervolgens draaien alle kinderen door en ervaren de kinderen in een korte tijd verschillende sporten.

Zie hieronder het filmpje (gemaakt door Laura Voskuilen, toen nog in de Lindenhof)

 

Ouders zijn welkom!

Voor alle ouders is dit een perfect moment om te kijken welke sporten hun kind leuk vindt en wat er precies bij het kind past. De buurtsportcoaches zijn aanwezig en kunnen sportadvies geven aan de ouders.

Doe mee met jouw sportvereniging!

Voor sportaanbieders is dit een mooi moment om de sportvereniging of het aanbod te presenteren aan de kinderen. Er is ruimte om flyers uit te delen en alle kinderen krijgen na afloop een certificaat met daarop alle contact gegevens. Daarnaast mogen de kinderen een gratis proefles volgen bij de desbetreffende sportvereniging.

Wanneer is de ‘De Bunnikse Spelen’?

De Bunnikse spelen in 2022: 17 augustus. Voor meer info of aanmelden mail (naam kind en leeftijd) naar: info@bunnikbeweegt.nl

Of scan de QR code op de poster.

Of meld je aan via deze link.