Wat is ‘De Bunnikse spelen’?

De Bunnikse spelen is een jaarlijkse terugkerend evenement voor alle sportaanbieders en kinderen uit de gemeente Bunnik. Het doel is om kinderen kennis te laten maken met verschillende Bunnikse sportaanbieders.

Een mooie kans voor een lekkere sportieve middag en om te kijken welke sporten je allemaal kunt doen binnen deze gemeente.

Hoe gaat het in z’n werk?

Sporthal De Lindenhof in Odijk wordt opgedeeld in 8 tot 10 verschillende vakken. Alle kinderen worden per leeftijdscategorie verdeeld over alle vakken. In elk vak krijgen de kinderen een mini clinic van de desbetreffende sportaanbieder van c.a. 10 minuten. Vervolgens draaien alle kinderen door en zo zien en ervaren alle kinderen in een korte tijd vele verschillende sporten.

Ook ouders zijn welkom!

Voor alle ouders is dit een perfect moment ons eens te kijken welke sporten hun kind leuk vindt en wat er precies bij het kind past. De buurtsportcoaches zijn ook aanwezig en kunnen de ouders advies hierover geven.

Doe mee met jouw sportvereniging!

Voor sportaanbieders is dit een mooi moment om de sportvereniging of het aanbod te presenteren aan de kinderen. Er is ruimte om flyers uit te delen en alle kinderen krijgen na afloop een certificaat met daarop alle contact gegevens. Daarnaast mogen de kinderen wanneer ze interesse hebben de sport ook eens gratis komen proberen.

Voor meer informatie mail naar info@bunnikbeweegt.nl