Schoolsporttoernooien 2022

De buurtsportcoaches

De buurtsportcoaches organiseren, in samenwerking met de schoolsportcommissie, sportclubs, gemeente en Sporthuis Bunnik, verschillende schoolsporttoernooien. Je kan samen met jouw klas deelnemen aan deze toernooien die zowel onder als na schooltijd plaatsvinden.

Organisatie

De organisatie van de schoolsporttoernooien ligt in handen van sportclubs en Bunnik Beweegt. Het is bij ieder toernooi verplicht om je vooraf aan te melden. Voor schoolsporttoernooien die onder schooltijd plaatsvinden wordt het inschrijven door de school zelf geregeld. Buiten schooltijd zijn ouders verantwoordelijk voor de inschrijving van een team.

Kennismaken

Als deelnemer maak je kennis met verschillende sporten en sportclubs in Bunnik. Misschien vind je een sport wel zo leuk dat je er daarna mee verder wilt. Vraag bij een sportclub daarvoor naar de mogelijkheid om een proefles te volgen.

Fair Play

Winnen is natuurlijk heel erg leuk, maar dat mag niet ten koste gaan van andermans plezier. Daarom houden we ons aan de Fair Play regels, want sporten moet voor iedereen leuk zijn. Sporten doe je niet alleen met je teamgenoten, ook met je tegenstander, scheidsrechter, toeschouwers en de organisatie; samen gaan we voor plezier! Je kan op deze pagina de ‘Wij spelen Fair Play’ regels doornemen.

Overzicht

Het lokale aanbod wordt verzameld door de buurtsportcoaches van Bunnik Beweegt. Voor sportclubs en cultuuraanbieders is het een ideale methode om leden te werven en het aanbod te promoten.

Onder schooltijd

  • 8 april 2022 – Schoolslagbaltoernooi groep 5&6
  • 10 juni 2022 – Sportdag groep 8

Na schooltijd

De toernooien die na schooltijd plaats vinden worden georganiseerd door de sportvereniging in samenwerking met Bunnik Beweegt3. Voor het inschrijven van de toernooien kun je op de onderstaande links klikken:

  • 30 maart 2022 – Handbaltoernooi groep 7
  • 11 mei 2022 – Voetbaltoernooi 5 t/m 8