Jeugdfonds sport en cultuur

Alle kinderen in de gemeente Bunnik moeten kunnen meedoen, niemand buitenspel! Vaak betalen ouders de sport- of cultuuractiviteiten van hun kind, maar als dat financieel niet mogelijk is, probeert het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht bij te springen. Zij zorgen ervoor dat kinderen die graag willen sporten of cultuur willen doen, lid kunnen worden van een sportvereniging of cultuurinstelling.

Contributie

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en eventuele attributen tot een maximaal bedrag van € 225,- per jaar voor sport of € 425,- per jaar voor cultuur. Mocht er na het betalen van de contributie geld over zijn, dan is het mogelijk om voor het resterende bedrag attributen (maximaal € 100,- voor sport) te vergoeden. Daarnaast kan er een apart bedrag worden aangevraagd voor zwemles diploma A.

Spelregels

Een aanvraag indienen kan alleen via een intermediair; professionals die met kinderen werken en vaak het gezin beter kennen. Bijvoorbeeld een leerkracht. Daarnaast zijn er nog diverse andere spelregels waaraan je moet voldoen. Het jeugdfonds vergoedt rechtstreeks de contributie en stort deze op rekening van de sportvereniging of cultuur instelling. Alle spelregels staan gebundeld in dit document.

Wil je een aanvraag laten indienen door ons? Mail dan naar info@bunnikbeweegt.nl en wij helpen je verder.

20 januari 2022 intermediairsbijeenkomst

Wil je de presentatie nog een keer bekijken over intermediair zijn klik dan hier.