Vrijwilligers

In de gemeente Bunnik beschikken we over veel verschillende sportverenigingen. Elke vereniging draait op vrijwilligers, zonder vrijwilligers is er immers geen sportvereniging.

Het is voor een vereniging daarom van groot belang dat er op de juiste manier met vrijwilligers wordt omgegaan en dat ze op de juiste manier worden geworven. Een goed vrijwilligersbeleid helpt hierbij.

Bent u ook lid van een sportvereniging en heeft uw vereniging behoefte aan ondersteuning op het gebied van vrijwilligers? Wij denken graag mee! Neem gerust contact op door een mail te sturen naar: info@bunnikbeweegt.nl

Rookvrije sportvereniging

Wij zetten ons in voor een rookvrije generatie. Wanneer de jeugd niet in aanraking komt met roken, zullen zij ook niet beginnen met roken. De omgeving heeft hier dus invloed op, zo ook de sportvereniging. Wilt u ook dat uw vereniging zich inzet voor een rookvrije generatie dan kunnen wij daar bij helpen. Kijk voor meer informatie over de rookvrije sportvereniging hier.

 

Ledenwerving

Sportverenigingen hebben grote invloed op de gezonde leefstijl van onze leefomgeving. Een gezonde sportvereniging is belangrijk, zodat veel mensen er wekelijks sporten om uiteenlopende redenen.

Het zichtbaar maken van de vereniging en het deelnemen aan verschillende activiteiten binnen de gemeente is belangrijk om nieuwe leden te werven. Denk bijvoorbeeld aan het aanbod van clinics op scholen.

Bent u ook lid van een sportvereniging en heeft uw vereniging behoefte aan ondersteuning op het gebied van ledenwerving? Wij denken graag met u mee! Neem gerust contact op door een mail te sturen naar: info@bunnikbeweegt.nl

Gezondere sportkantine

Wij zetten ons in voor gezondere omgeving. Ook uw vereniging kan hier een steentje in bijdragen. Denk bijvoorbeeld aan het aanbod in de sportkantine. Bent u nieuwsgierig naar wat het creëren van een gezondere kantine voor uw vereniging kan opleveren? Kijk voor meer informatie over de gezondere sportkantine hier.