Wat doen wij?

De buurtsportcoaches (Jesper Oele, Mieke Hansen-Hilhorst en Rowie Hardeman) hebben als doel een gezonde leefomgeving creëren in de gemeente Bunnik. Daarmee leveren wij een bijdrage aan gezonde en vitale inwoners en aan leefbare en vitale dorpskernen. We doen dit door het in fases initiëren van uiteenlopende projecten waarin aandacht wordt gegeven aan gezonde voeding en meer beweging, met respect voor omgeving en medemens. We richten ons op verschillende doelgroepen.

Waar staan we voor?

De kernwaarden van de buurtsportcoaches zijn Sportief, Vitaal, Verbindend, Gezond, Inspirerend, Ondersteunend en Adviserend. Wij proberen projecten op te zetten die daarna continu voortgezet kunnen worden.

Onze rol binnen de gemeente?

Wij werken verbindend en coördinerend. Wij werken aan de behoefte, zetten het op en dragen het over. De buurtsportcoaches sporen verschillende organisaties aan om dingen gezonder aan te bieden aan de inwoners van de gemeente Bunnik. En daarbij ook die bedrijven te laten bewegen om zo een gezondere leefomgeving te creëren voor jong en oud.

“Niet uitvoerend, maar verbindend en coördinerend”

 

 

Het hart van Bunnik