FestiZomer – 14 juli 2021!

Woensdagmiddag 14 juli organiseren we een event speciaal voor jongeren van 12 t/m 27 jaar uit de gemeente Bunnik. Van 15:00 uur tot 19:00 uur kunnen jongeren meedoen met spectaculaire activiteiten. Lees hieronder meer over de activiteiten.

Clinic en panna show van Randall Do Rosario

Niemand minder dan Randall Do Rosario geeft een clinic en panna show. Randall zit in twee unieke straatvoetbalteams; Los Barrenderos van aanvoerder Soufiane Touzani en het Ronaldinho Globe Street Team. Hij begon op 13-jarige leeftijd met voetballen en is sindsdien onafscheidelijk van de bal. Nadat een video viraal ging werd hij uitgenodigd om shows en clinics te verzorgen. In 2008 toerde hij door de Verenigde Staten en in 2012 maakte hij deel uit van het Nederlandse Homeless World Cup team in Mexico-Stad. En nu dus onderdeel van twee van de grootste straatvoetbalteams ter wereld. En Bunnik Beweegt heeft hem kunnen strikken voor FestiZomer 2021!

Meer weten over Randall? Volg hem op Instagram of bekijk de video’s het YouTube-kanaal van Touzani.

Graffiti workshop van Jongerenwerk De Schoudermantel

De Schoudermantel organiseert een graffiti workshop. Haal het kunstzinnige naar boven met een spuitbus in de hand. Wie weet worden tijdens deze workshop nieuwe kunstenaars of street artists geboren.

TikTok Moves: stunts en stage fighting door Bo!nk Theater

Een inspirerende workshop voor de TikTokkers. Altijd al een eigen vechtfilm willen maken? Doe dan mee met deze workshop! Onder begeleiding van Bo!nk Theater oefenen jongeren met stunts & stage fighting, vervolgens leggen ze dit vast in korte video’s en wordt achteraf een ‘vechtfilm’ gemonteerd. De korte video’s zijn leuk voor op TikTok!

Een feestelijke dag met een afsluitende BBQ

Op deze feestelijke dag is ook FC Utrecht aanwezig en aan het eind van het programma mag iedereen enthousiast vertellen over de activiteiten bij de afsluitende BBQ.

Aanmeldformulier

Klik hierboven op het aanmeldformulier en kom ook naar deze spectaculaire dag. De gegevens zoals namen en telefoonnummers worden uitsluitend gebruikt voor de organisatie van FestiZomer en worden niet gedeeld met derden.