Dirk Jan stelt zich voor

Wandelcoach? Ik voel me eerder een samen-wandelaar. Samen slaat vooral op gezellig samen wandelen, samen bewegen, samen  praten, samen genieten. Meer niet. Motiverend genoeg om het elke week te ondernemen, ook als het wat weer niet meezit. In het begin een half uurtje, mogelijk later wat langer. We zien wel waar we als groepje uitkomen en wat we met z’n allen leuk vinden.

Uit ervaring weet ik dat wandelen goed is voor het lijf en het hoofd, zeker als je niet meer zo heel jong bent.

Ik (67 jaar) woon al sinds 1989 in Bunnik, samen met mijn echtgenote  De kinderen zijn al lang de deur uit. Het is hier goed toeven,, met genoeg groen en paden om geregeld even  lekker te gaan wandelen.

Roel stelt zich voor

Ik woon al weer 28 jaar in Odijk met Linda. M’n 3 meiden zijn uit huis en ben ondertussen zelf een pre-pensionado. De laatste jaren (in de herfst) een Portugal vakantieganger, veel zon, aangenaam klimaat en schone lucht.

Van huis uit ICT consultant, de laatste jaren fervent imker bij Bijenhouders vereniging KrommeRijn, Lek en IJssel. Via KrommeRijn pad heeft u uitzicht op enkele bijen kasten op landtong scouting Katimavik. Dit laatste betekent dat er ook steeds meer oog is voor de natuur.

Sportief: al meer dan 25 jaar lid van SvSpirit (voorheen RAP) te Driebergen,  joggen/wandelen en ook zo’n 3 jaar naar GALM gegaan.

De laatste 3 jaar (verplicht) wekelijks fysiotherapie (vrije oefeningen) bij “Somatic de fysio club” op Hoenderdaal; iedereen heeft namelijk beperkingen.

Voorgaand betekent prioriteit op conditie, schema’s en doelen stellen en dit ook nastreven.

Leuk dat u ook SAMEN wilt (gaan) wandelen !.

Wandelen (hoe snel/langzaam ook) is een enorme stimulans voor uw conditie.
Ik vraag een open mind, gezelligheid en positiviteit!

Wilt u ook met Dirk Jan en Roel samen 30 minuten wandelen, kijk dan voor meer informatie op dit nieuwsbericht.