HC Kromme Rijn en Bunnik Beweegt zetten zich gezamenlijk in voor een gezonde omgeving!

Hockeyvereniging HC Kromme Rijn en Bunnik Beweegt gaan zich gezamenlijk inzetten voor een gezondere omgeving.

HC Kromme Rijn is een enthousiaste hockeyvereniging voor jong en oud. Wekelijks kun je ze vinden op de hockeyvelden naast de Kromme Rijn. Je kunt er zowel op wedstrijdniveau als op recreatief niveau hockeyen. HC Kromme Rijn is op het gebied van gezonde omgeving de meest voortvarende vereniging. Een gezonde omgeving draagt bij aan een leven lang hockey, iets waar HC Kromme Rijn voor staat. Naast de vele activiteiten die zij al doen op het gebied van de gezonde omgeving hebben zij het convenant van de JOGG-beweging ondertekend om toch nog enkele stappen te zetten.

HC Kromme Rijn gaat zich inzetten voor een gezonder aanbod in het clubhuis in samenwerking met Team Fit. Daarnaast willen zij zich inzetten om de sport hockey ook onder de aandacht te brengen bij de scholen door het aanbieden van clinics en/of een schoolhockeytoernooi. Tot slot start de club met ingang van het nieuwe seizoen een mooie samenwerking met Fysiozorg Munro (voorheen Arnoud le Grand fysiotherapie). Fysiozorg Munro en HC Kromme Rijn zullen onder andere een  informatieavond organiseren voor haar trainers en coaches over blessure preventie en de opbouw van training.

We zijn trots op de samenwerking en hopen dat op deze manier meer kinderen de weg naar de hockeyvereniging weten te vinden in een gezonde omgeving. Meer informatie over HC Krommerijn is te vinden op: www.hckrommerijn.nl