Voetbalvereniging SV Aurora gaat zich inzetten voor een gezondere omgeving!

Voetbalvereniging SV Aurora is een begrip in Werkhoven. Al bijna 90 jaar (in het weekend van 6 juni wordt het lustrum gevierd) komen er wekelijks vele leden bij de club om te voetballen. Je kunt er op alle leeftijden terecht, van de mini’s van 6 jaar op de zaterdag morgen, tot aan 40 plussers voor slow voetbal op de zondag. Ook de meiden zijn er van harte welkom.

SV Aurora wil graag voor de gasten en haar leden een leefomgeving creëren waarin het hebben van een gezonde leefstijl makkelijker wordt gemaakt. Dit betekent dat zij gaan kijken naar de mogelijkheden om naast het huidige aanbod ook gezondere producten aan te bieden in de kantine. Ook laat de club zich graag informeren over hoe zij een steentje kunnen bijdragen aan een rookvrije generatie. Ze willen graag dat de jongere jeugd niet begint met roken!

Tot slot gaat het jeugdbestuur samen met Bunnik Beweegt het vrijwilligersbeleid eens onder de loep nemen. SV Aurora is opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Wil jij meedenken of iets doen voor de club? Neem dan contact op met: Tom van Elst, Tomgc51@gmail.com

Afbeeldingsresultaat voor rookvrije generatie"