Elke vrijdagochtend wandelen er een groepje mensen in de gemeente om 9 uur ’s ochtends. Dit is maximaal een uur. Dit doen zij soms in Odijk, dan weer in Bunnik, Werkhoven of Driebergen. Overal waar je lekker kan wandelen in de buurt. Er zijn 4 wandelcoaches actief bij dit uur. Elke week is er een andere wandelcoach. Zodat zij maar ongeveer 1 keer in de maand een wandeling hoeven voor te bereiden. Er is een groepsapp waar de wandelcoach coördinator Mieke Hansen-Hilhorst in zet waar de wandelcoach aangeeft te gaan wandelen. Zodat er elke week genoeg variatie is en de wandelcoaches bepalen zelf waar er gewandeld gaat worden.

[OP ZOEK NAAR JOU?] Er is een wandelcoach gestopt wegens privé omstandigheden. Nu is wandelcoach coördinator Mieke op zoek naar een nieuwe wandelcoach. Dit is op vrijwillige basis, je krijgt een vrijwillige bijdrage. De mensen betalen namelijk geld voor een strippenkaart. Het geld wat hieraan verdiend wordt, wordt onder de wandelcoaches verdeeld.

[HOUD JE VAN WANDELEN?] Wil je graag als wandelcoach aan de slag en zelf lekker mee wandelen 1 keer in de 4 weken? Dan zoeken we jou. Je kunt hiervoor contact opnemen met de coördinator. Zij zal je dan begeleiden. Het gaat om Mieke Hansen-Hilhorst 06-23244886 info@bunnikbeweegt.nl….

[MEEWANDELEN] Zou je mee willen wandelen dan kan dat natuurlijk ook. Elke week een lekkere wandeling van maximaal een uur in omstreken. Laat dit dan weten aan de wandelcoach coördinator en wandel lekker mee. De eerste keer is altijd gratis. Daarna kun je een strippenkaart aanschaffen voor 8 keer (15 euro) of voor 16 keer (27,50 euro).