ANOUK HOOGENDIJK KOMT ZONDAG 3 OKTOBER HET BEWEEGLINT IN ODIJK OPENEN

Het Beweeglint is de afgelopen maanden geplaatst in Werkhoven, Odijk en Bunnik. Dit is een beweegparcours voor iedereen vanaf 16 jaar. In elk dorp zijn 5 plekken waar toestellen staan en een work-outbord waar oefeningen gedaan kunnen worden. Het is inspiratie om lekker in de buitenlucht te gaan bewegen. Er is een startpunt in elk dorp waar een startbord staat. In Werkhoven op de hoek van de Werkhovenseweg/Nieuwendaal. In Odijk bij de Lindenhof en naast de Schoudermantel. In Bunnik bij de Kersentuin naast de bibliotheek.

Afgelopen zaterdag en zondag zijn er al workshops geweest in Werkhoven en Bunnik. Aankomende zondag 3 oktober zal om 14 uur de opening van het Beweeglint plaatsvinden bij het Dorpshuis op Rijneiland 7 in Odijk. De buurtsportcoaches gaan samen met de wethouder Jocko Rensen en de burgemeester Ruud van Bennekom het Beweeglint openen.

Na de opening zal er een workshop zijn. Zodat iedereen weet hoe het Beweeglint werkt. Oud voetbalster Anouk Hoogendijk, kwam 103 keer uit voor het Nederlands vrouwenvoetbalelftal, gaat de workshop samen met buurtsportcoaches Mieke en Rowie begeleiden.

Na de workshop begint Odijk Komt Thuis om 15.30 uur. Er is gelegenheid tot douchen in de Lindenhof na de workshop. Waarna je mag blijven of naar huis kunt gaan.

Wil je mee doen met de workshop en bij de opening zijn? Stuur dan een mail naar info@bunnikbeweegt.nl. Meer informatie kijk op deze link.