Bijeenkomst voor sportclubs in Bunnik

Hoe kunnen we met z’n allen zorgen voor sterkere clubs en betere prestaties? Daarover gaat de bijeenkomst voor vertegenwoordigers van alle sportclubs in Bunnik, die de gemeente op vrijdagavond 8 oktober 2021 organiseert. De gemeente Bunnik laat de clubs dan de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ zien. Meld je nu aan!

Hoe kun je bij jullie sportclub een klimaat creëren waarin kinderen zich beter kunnen ontwikkelen, minder snel afhaken, er minder incidenten zijn en je meer trainers en coaches krijgt? Daarover gaat deze theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen, omarmd door sportkoepel NOC*NSF.

Het zijn stuk voor stuk zeer actuele en urgente thema’s in de sport. Daarom wil de gemeente aan vertegenwoordigers van alle sportclubs in Bunnik graag deze voorstelling laten zien. Deels gebaseerd op de succesvolle schouwburg-versie ‘Wel winnen, hè!’, die in het verleden ook in onze regio te zien was.

De uitvoering op vrijdag 8 oktober vindt plaats in de kantine van VV Odijk (Singelpark 7 in Bunnik). De inloop is vanaf 19.00 uur, de voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.45 uur. Vervolgens is er gelegenheid om informeel na te praten.

Een unieke kans voor sportclubs om elkaar na anderhalf jaar coronacrisis weer te ontmoeten. (Met de coronacheckapp hebben alle bezoekers een volledige vaccinatie of een recente negatieve test.)

De toegang is gratis. Wel is het aantal stoelen beperkt dus het is verstandig om je van tevoren aan te melden. Dat kan via www.datschietlekkeropzo.nl. Daar is ook meer info over de voorstelling te vinden, zoals de trailer.