De Kidz-DJ aanwezig bij Bunnikse spelen!!

Met trots kunnen we melden dat tijdens de Bunnikse spelen van 28 augustus 2019 de Kidz-DJ aanwezig zal zijn! De Kidz-DJ is de beste DJ van Nederland voor kinderen. Hij was onder o.a. aanwezig op de grote carnavalshow, maar maakt ook elk jaar weer een feest van de landelijke sinterklaas intocht! We verheugen ons enorm op zijn komst! Buurtsportcoach Jesper “De Kidz-DJ maakt het feest op de Bunnikse Spelen voor de kinderen compleet. Naast het feit dat er deze ochtend lekker veel bewogen wordt, kunnen de jongens en meiden nu ook feesten en dansen!”

De Kidz-DJ zal voorafgaand aan de Bunnikse spelen een uitgebreide feestwarming-up doen! Daarna zal hij tijdens het evenement de muziek verzorgen en tot slot sluit hij het evenement spetterend af! Buurtsportcoach Mieke: “We organiseren het op de laatste woensdag van de zomervakantie, omdat de meeste gezinnen dan weer terug zijn. De kinderen hebben een leuk evenement en de ouders hebben de tijd om zich klaar te maken voor alle bezigheden na de vakantie. Ideaal toch?”.

De eerste aanmeldingen voor de inmiddels al weer 4e Bunnikse spelen stromen alweer binnen. Ouders kunnen hun kind(eren) hier aanmelden. Buurtsportcoach Gaby: “We hopen dat er net als vorig jaar weer veel kinderen komen. Je kunt kennis maken met verschillende sporten uit de gemeente en daarnaast wordt het gewoon een ontzettend leuke dag”! Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor de demo.