Hallo,  mijn naam is Thea van Dasselaar. Ik ben 49 jaar, getrouwd en heb twee mooie jongens waarvan er één op de foto staat, een fanatieke fan!

Negen jaar geleden heb ik voor het eerst meegedaan aan de 4daagse in Nijmegen en sindsdien loop ik hem elk jaar.
Ik heb er veel wandel kilometers op zitten en wil graag mijn enthousiasme over het wandelen delen en zoals je dat zo mooi kunt zeggen het wandelvirus wat mij gepakt heeft wil ik graag overbrengen.

Wil je meer over mij te weten komen wandel dan elke zondagochtend gezellig met ons mee!

Tot ziens, Thea

“Alles ligt op loopafstand, als je genoeg tijd hebt, Steven Wright”

Wandelen is voor mij een manier om bij te praten, fit te blijven en te genieten van de natuur. Elke keer kom ik blij thuis na een wandeling, of die nu kort of lang was. Ik ben Susan van de Laak,  47 jaar, en ik geniet van het leven in Bunnik met Ton, Fiene en Mats. Ik werk als strategisch adviseur en projectleider bij Mitros, een woningbouwcorporatie in Utrecht. Naast gezin, werk en wandelen, ben ik graag in gezelschap van familie en vrienden. En ik geniet van tekenen en bezoekjes aan bioscoop en theater.

Na iedere wandeling denk ik ‘dit moet ik vaker doen’. En die gedachte zullen veel andere mensen ook hebben. Dus hoe mooi is het als we hier samen in optrekken. Thea en ik zien je dus graag tijdens ons wandeluur op de zondagochtend!

Groet, Susan

Wilt u ook met Thea en Susan samen 60 minuten wandelen, kijk dan voor meer informatie op dit nieuwsbericht.