Partnership

Met trots kunnen wij melden dat Groendiensten Reinaerde en Bunnik Beweegt een partnership hebben gesloten! Groendiensten Reinaerde is een Hoveniersbedrijf dat zich als leerwerkbedrijf voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt richt op het aanleggen, onderhouden en ontwerpen van o.a. sportvelden, (bedrijfs)tuinen en speelparken.

Samen voor een gezonde omgeving

Groendiensten Reinaerde gaat voor goud en steunt hiermee Bunnik Beweegt in haar projecten om heel gemeente Bunnik ‘in beweging’ te brengen richting een gezonde omgeving. Een mooi voorbeeld is het moestuinproject waarbij kinderen van 0 tot 4 jaar alles leren over groente op kinderdagverblijven. Groendiensten Reinaerde levert de komende 3 jaar nieuwe grond voor deelnemende kinderdagverblijven. Groendiensten Reinaerde kan een rol van betekenis spelen bij bijvoorbeeld de aanleg van natuurrijke en sportieve schoolpleinen etc.

Bedrijfsleider Wim van vulpen: “Groeien door Groendiensten” dat is wat onze medewerkers dagelijks doen, en wij zorgen er voor dat dit in de kwaliteit voor onze opdrachtgevers niet onderdoet voor welk ander hoveniersbedrijf dan ook.