Schooltennisweken komen er aan!

In week 10 en 11 (4 t/m 15 Maart) organiseert Bunnik Beweegt in samenwerking met de basisscholen en de tennisverenigingen uit de omgeving de Bunnikse tennisweken. Enkele vrijwilligers vanuit verschillende tennisverenigingen gaan deze weken langs de basisscholen om daar de kinderen leuke clinics aan te bieden. In totaal worden er deze weken ongeveer 30 clinics gegeven in de drie dorpskernen Werkhoven, Odijk en Bunnik.

Bunnik Beweegt is trots dat zij SV Aurora Tennis, SV Odijk Tennis en BLTC de Nienhof bereid hebben gevonden om deze clinics aan te bieden. Op deze manier brengen we tennis wat meer onder de aandacht. Ze leiden tot meer bekendheid van tennis onder de jeugd!

Eén van de hoofddoelen van Bunnik Beweegt is om meer mensen in beweging te krijgen. De verbinding tussen scholen en sportverenigingen is daarom van groot belang. Elk kind heeft het recht om te kunnen sporten, het is daarom belangrijk dat kinderen op de scholen kennis maken met zo veel mogelijk verschillende sporten.

Het komend schooljaar zullen er ook nog korfbalclinics aangeboden worden. De buurtsportcoaches van Bunnik Beweegt hopen dat andere sportverenigingen zich laten inspireren om ook clinics aan te komen bieden op verschillende scholen.

Wil als je vereniging ook graag de verbinding leggen met de scholen (of kinderopvang)? Neem dan contact op met: info@bunnikbeweegt.nl