Activiteiten die te doen zijn in de maand oktober:

 

In dit nieuwsbericht kunt u vinden welke activiteiten er in de maand van de ontmoeting te doen zijn. Heb je zelf nog een activiteit die toegevoegd kan worden. Laat dit dan aan ons weten. Wilt u individueel met mensen afspreken kunt u het formulier downloaden en invullen/terugsturen naar info@bunnikbeweegt.nl. Voor meer informatie bel: 06-52549905.

Senioren Activiteiten Bunnik:

Biljarten, 1 dagdeel/wekelijks, Bunninchem
Koffie ochtend, elke donderdag 10.00-11.30, Witte Huisjes
Line-Dance, elke maandag 10.00-11.30, Sporthal de Tol
Tafeltennis¸ elke vrijdag 15.30-16.45, Lindenhof Odijk
Tekenen & schilderen, elke maandag 12.30-16.30, Cultuurschuur
Volksdansen, elke dinsdag 15.15-16.30, Irenezaal
Wandelen, elke 2e woensdag 13.30-16.00, parkeerplaats Hockeyclub

Vooraf eerst aanmelden: aanmelden@seniorenbunnik.nl

Voor meer informatie: www.seniorenbunnik.nl, of bel 06-18550150.

Alzheimer Cafe Bunnik

Alzheimer Café Bunnik organiseert op donderdagavond 8 oktober een training “Hoe kun je je omgeving dementievriendelijk maken? Training vormt een onderdeel van de Campagne “In de buurt” van Samen Dementievriendelijk.

Tijd: 19.30 tot 21.30 uur. Locatie DUO (Dagcentrum Utrecht-Oost) Pastoor Heggelaan 2  3981GJ Bunnik. Geen kosten aan verbonden.

Aanmelden via Anneke van Doorne, coördinator Alzheimer Café Bunnik (tel 030 656 4423)

Huiskamer van Odijk

Odijkers die interesse hebben in een activiteit kunnen altijd even contact opnemen om een keertje vrijblijvend mee te doen. info@huiskamerodijk.nl

Ouderenfitness in Bunnik en omgeving

Waarom WouterFit Seniorenfitness?

Een belangrijke drijfveer in mijn leven is mensen enthousiast maken om te gaan trainen, in elke vorm die er maar mogelijk is. Ik ben vooral geïnteresseerd in fitness voor senioren. Men wordt steeds gezonder ouder en trainen kan tot op hoge leeftijd worden gedaan. Daarom ben ik begonnen met WouterFit Seniorenfitness.

Ik geef groepstrainingen, zowel binnen als buiten én coronaproof, aan ouderen vanaf 55-60 jaar in de omgeving van Bunnik, Odijk, Utrecht en Soest.

De kernwaarden van WouterFit Seniorenfitness zijn:

Functioneel: De trainingen zijn gericht op de activiteiten in het dagelijks leven. Regelmatig bewegen verhoogt de gezondheid en algehele fitheid en kan tot op hoge leeftijd worden gedaan.

Intensief: De trainingen zijn intensief en gevarieerd en zo ingedeeld dat elke deelnemer ze kan volgen op zijn of haar niveau. De sfeer is ontspannen en informeel, en plezier staat hoog in het vaandel.

Toegankelijk: De trainingen zijn voor iedere senior die het belangrijk vindt om op een plezierige manier aan zijn of haar conditie te werken.

Op de site van Bunnik Beweegt staat dat een groot gedeelte van de bevolking binnen de gemeente Bunnik uit bewoners van 65 jaar en ouder bestaat. Dit is precies de doelgroep waar ik me op richt.

Ik sta voor jullie klaar!!  Bel of mail voor een gratis proefles.

Tel: 06-15270669

E: wouter@wouterfit.nl; W: www.wouterfit.nl

Blijf in beweging ouderengym Odijk

Bewegen op de stoel activiteiten. U zult zich verbazen wat je allemaal op de stoel kunt doen met eigen lichaamsgewicht. Alle spieren worden bewogen op een leuke manier. Een erg gezellige groep die u graag verwelkomt. Meer informatie via Mieke Hansen-Hilhorst T: 06-23244886 E: m.hilhorst@bunnikbeweegt.nl

Kerk Bunnik 20 oktober

Op 20 oktober om 15.30 speelt de heer Rinke Bodewitz, organist van de oude kerk, voor de “Vrouwen van Nu”  afd. Bunnik in de PKN. Kerk in Bunnik. Het is een concert van ongeveer een uur. Van tevoren drinken we een kopje thee in het Wapen van Bunnik, vanaf ongeveer 14.45. Meer informatie vindt u in deze flyer.

In de kerk kan geen gebruik gemaakt worden van het toilet, er liggen briefjes met namen op de stoelen zodat het voor ieder duidelijk is waar men zit. Introducees zijn van harte welkom, kosten 2 euro per introducé. In de kerk is voldoende ruimte en een heel goede akoestiek.  De Kerkenraad stelt wel als voorwaarde voor het gebruik van de kerk dat indien er op dat moment een begrafenis zou zijn, deze voorgaat.  Als u wilt komen, geef u dan voor zaterdag 17 oktober op bij Hermy Castelijn telefoon 6563297

Wanneer iemand vervoer nodig heeft, is dit te regelen, hiervoor contact opnemen met Adri de Koning tel: 6567010.

Wandelen Odijk en omstreken

Elke vrijdag is er om 9 uur een mooie wandeling van maximaal 60 minuten verzorgd door de wandelcoaches. Wilt u ook lekker meewandelen? Kunt u zich aanmelden via info@bunnikbeweegt.nl of bel met buurtsportcoach Mieke: 06-23244886.