Wij zijn Milou de Bruin (links) en Danique Bosch (rechts). Wij zijn allebei 18 jaar oud en komen uit Houten en Odijk. We zitten op het Sport College Utrecht en doen de opleiding Sport, Bewegen en Gezondheid. Allebei zijn wij erg sportief, Milou speelt voetbal bij Delta Sports in Houten, en Danique heeft tot vorig seizoen 8 jaar lang op hockey gezeten en nu sport zij in de sportschool. Dit jaar gaan wij stage lopen bij Bunnik Beweegt waar wij ontzettend veel zin in hebben. Met deze stage gaan wij aan de slag met lesgeven, activiteiten organiseren en zelf projecten draaien. Wie weet komen we jullie tegen in de gemeente Bunnik. We kijken er naar uit!

Mijn naam is Joeri van Zon. Ik ben 18 jaar oud en woon in Bunnik. Ik zit al mijn hele leven op voetbal bij Bunnik ’73, daarnaast loop ik hard en ga naar de sportschool. Ik vind het leuk om in het weekend met vrienden op stap te gaan.

Ik woon nog bij mijn ouders. Heb 2 broers van 21 (een tweeling), maar die zijn allebei al het huis uit. Dit is mijn 3e jaar op het sportcollege Utrecht en doe dit jaar het keuzedeel ondernemerschap. Vorig jaar heb ik het keuzedeel fitness afgerond.

Via mijn school kwam ik bij Bunnik Beweegt terecht. Ik keek op de site en dit sprak mij gelijk aan. Dit gaat een leuk en leerzaam jaar worden. Misschien zien we elkaar snel in de gemeente Bunnik.

Hoi! Ik ben Lisa van Berkel, 19 jaar en zit in mijn 4e jaar van sportacademie Amersfoort. Ik doe de opleiding sport en bewegen, omdat ik het leuk vind om iedereen bewust te maken op het belang van bewegen. Ik woon  in Huizen waar ik al 10 jaar hockey speel en actief ben in de sportschool. Dit jaar loop ik stage bij Bunnik Beweegt, ik wil graag werken aan de motorische vaardigheden van kinderen in de gemeente Bunnik.