Schoolhandbaltoernooi 30 maart 2022

Afgelopen woensdag 30 maart heeft het handbaltoernooi voor leerlingen uit groep 7 plaatsgevonden bij HV Celeritas. Met 10 deelnemende teams was er een mooie opkomst.

Met 2 poules spelend zowel op het binnenveld als buitenveld zijn we het toernooi gestart.  Na voor ieder team 4 gespeelde wedstrijden was het tijd voor de kruisfinales, halve finale en uiteraard de finale. Dit jaar speelden we niet alleen om de 1e 2e en 3e prijs maar was er voor het eerst een wisselbeker te winnen. Deze wisselbeker mag 1 jaar lang op de winnende school blijven namelijk ; De Camminghaschool Bunnik

Ook de tweede plaats ging naar een ander deelnemend team van de Camminghaschool. De derde plaats is gewonnen door de Delteykschool uit Werkhoven en de vierde plaats ging naar De Anne Frankschool uit Bunnik.

Het was een geslaagde en sportieve samenwerking tussen Bunnik Beweegt en HV Celeritas en mede dankzij AH Bunnik had iedereen een vers stukje fruit. Daarnaast willen wij alle deelnemende teams en bijbehorende begeleiders enorm bedanken voor hun sportieve aanwezigheid.  

Ben je na het toernooi geïnteresseerd in handbal? Kom dan zelf een keer kijken of meedoen. Je kunt contact opnemen met David den Hartog (06-14663857) of kijk op www.hvceleritas.nl.