Sport van de maand december: badminton

Iedereen heeft in de zomervakantie op de camping wel eens een partijtje badminton gedaan, lekker zo vaak mogelijk de shuttle proberen over te slaan. Hoe leuk was dat niet.

Maar deze sport kan je ook het hele jaar door in de zaal doen. Badminton vereniging BC Krommerijnstreek bestaat al ruim 40 jaar en speelt in de sporthal de Lindenhof in Odijk.

De afgelopen jaren hebben zij vaak voor de groep 7/8 leerlingen van alle basisscholen uit de gemeente Bunnik het scholenbadminton georganiseerd, iedereen was na afloop altijd zeer enthousiast en een aantal zijn lid van de vereniging geworden.

Nu gaat onze trainer Dion in december op alle scholen tijdens de gymlessen clinics geven tijdens de sport van de maan. Zodat iedereen het spelletje leert kennen. Wanneer je badminton leuk vindt kan je altijd 2 keer gratis met een training meedoen (de vereniging heeft altijd een racket voor je klaarliggen die je kan lenen). Elke woensdagavond tussen 18.30 en 19.30 uur is er een trainingsgroep voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Er is nog ruimte genoeg om dit een keertje te proberen.

Ben je nieuwsgierig naar de andere lessen kijk dan op: www.bckrommerijnstreek.nl