In samenwerking met de gemeente Bunnik en het Jeugdfonds Sport & Cultuur organiseren wij een bijeenkomst voor alle intermediairs en toekomstige intermediairs van de gemeente Bunnik.

Vanuit een aantal van de inwoners uit de gemeente Bunnik kwamen vragen over het intermediairschap. Sommigen hebben zich ingeschreven en hebben misschien nog nooit een kind aangemeld. Tijdens deze bijeenkomst behandelen we vragen en leren we elkaar kennen. Mocht er wat zijn, dan is er een kort lijntje tussen ons allemaal. Ben je al langer intermediair zou het fijn zijn dat je er met jouw ervaring bij bent. Zo kunnen we samen zoveel mogelijk kinderen letterlijk en figuurlijk in beweging zetten als zij hiervoor geen financiën hebben. In de coronatijd is het fijn als hier nog meer aandacht voor is.

 

Graag nodigen we je uit om 20 januari langs te komen bij de bijeenkomst. De locatie wordt later bekend. Hieronder zie je het voorlopige programma:

16.00-16.05   Opening door wethouder
16.05-16.25   Presentatie Jeugdfonds Cultuur en Sport
16.25-16.30   Korte Pauze
16.30-17.00   Inhoudelijke uitwerking (vragen/ input intermediairs etc).

Wil je meer informatie over het Jeugdfonds en de mogelijkheden? Dan kun je op
onze pagina terecht. 

Ben jij de verbindende schakel?

Voetbal | Jeugdfonds Sport & Cultuur

Ben jij leerkracht, jeugdhulpverlener, schuldhulpverlener, vrijwilliger bij de Stichting Leergeld, maatschappelijk werker of op een andere manier professioneel betrokken bij de opvoeding of verzorging van een kind? Word intermediair! Als intermediair ben je de verbindende schakel die ervoor zorgt dat alle kinderen dezelfde kansen krijgen door simpel en snel online een aanvraag bij ons in te dienen. En of kinderen willen voetballen, viool spelen, kiezen voor hockey of hiphop, maakt niet uit. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de contributie of het lesgeld direct aan de club of culturele instelling overgemaakt.

Let op! Ouders/verzorgers, sportverenigingen en cultuuraanbieders kunnen geen intermediair worden.

Doe een aanvraag!

Een aanvraag doen kan als je:

  • Professioneel betrokken bent bij het kind en het kind gedurende de looptijd van de aanvraag kan volgen;
  • Je het kind/gezin kent en op de hoogte bent van de (financiële) thuissituatie.

Download ook de handige Toolkit Intermediairs met informatiemateriaal en teksten voor je website en nieuwsbrief en lees Verhalen van andere intermediairs.

Meer weten? Neem contact op met de coördinator van het fonds bij jou in de buurt.

Wist je dat: je ook een aanvraag kunt doen voor bijvoorbeeld schoolspullen of een verjaardagsbox? Kijk op Sam&!