Ik ben Puck Bömer, 19 jaar oud en zit nu in mijn derde jaar van het MBO Utrecht sportacademie. Ik ben dol op sporten en help het liefst ook andere hierbij. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een stage die hier goed op aansluit. Zo ben ik terecht gekomen via Jesper bij Bunnik beweegt. Dit jaar ga ik meelopen met de buurtsportcoaches Jesper, Mieke en Rowie.

Verder speel ik al een hele lange tijd hockey. Normaal gesproken bij DMHC Shinty in Drieberen alleen dit jaar voor het eerst bij Kampong. Ik kom alleen uit een korfbal familie dus sta ik vaak aan de lijn bij Dalto in Driebergen.

Ik ben Mark Odijk, maar ik woon Doorn. Dit jaar ben ik begonnen met mijn 3e jaar van de opleiding Sportacademie Amersfoort. Voor dit leerjaar moesten we een profiel keuze maken. Mijn keuze was gevallen op het profiel Buurtsportcoach. Ik hoop dit jaar veel van de buurtsportcoaches uit de gemeente Bunnik te leren. Misschien tot ziens.

Hallo, mijn naam is Lyssa Akkerman. Ik ben 19 jaar oud en zit op de Sportacademie Amersfoort in het 4e jaar. Daar volg ik het profiel Buurt Onderwijs en Sport. Ik loop aankomend jaar stage bij Bunnik Beweegt. Tijdens mijn stage zal ik bezig zijn met projecten maar ook met het begeleiden van de derdejaars studenten van de Sportacademie. Zelf ben ik veel bezig met sport. Ik train een eigen hockeyteam in Baarn. Dat doe ik al 3 jaar met super veel plezier! Zelf heb ik ook altijd gehockeyd maar inmiddels ben ik fanatiek aan het crossfitten! Ik heb super veel zin om dit jaar bij Bunnik Beweegt stage te lopen!

Hallo, mijn naam is Eva de Vries en ik kom uit Soest. Ik ben 20 jaar en ik zit in mijn laatste (4e jaar) van de Sportacademie in Amersfoort. Ik volg het profiel Buurt Onderwijs Sport en ik mag dit jaar stage komen lopen bij Bunnik Beweegt. Ik ga helpen met projecten en ik begeleid derdejaars studenten. Ik zal voornamelijk in de zaal staan om de studenten te helpen met lesgeven aan de basisscholen van Odijk.

Ik hoop dat ik dit jaar veel nieuwe dingen zal leren.